فیزیوتراپی در منزل
فیزیوتراپی یکی از رشته های علوم توانبخشی است. در فیزیوتراپی آسیب های اسکلتی عضلانی را تشخیص، درمان و پیشگیری می کنند. پزشک این رشته همزمان با تحصیل در رشته فیزیوتراپی در دانشگاه علوم پزشکی، به تحصیل علومی مانند آناتومی، فیزیوتراپی، حرکت شناسی، الکتروتراپی و ژیمناستیک می پردازد. پرستار سالمند در منزل برای بازیابی و بهبود حال بیماران آن ها را با عضلات عروقی و اسکلتی درمان، شکل داده و ترمیم می کنند. آنها به مردم کمک می کنند تا با استفاده از فناوری مدرن استقلال و عزت را تجربه کنند.
فیزیوتراپی
این یک حوزه تخصصی سلامت و یک روش درمانی است که هدف آن بازیابی، حفظ و به حداکثر رساندن تحرک بیمار است. طی سالیان متمادی، فیزیوتراپی در بازگرداندن سلامت و افزایش قدرت بدنی و تحرک بیماران مؤثر بوده است.
فیزیوتراپیست با برنامه های دقیق و در نظر گرفتن شرایط جسمی، روحی و اجتماعی بیماران، از طریق حرکت و ورزش، درمان دستی، آموزش و مشاوره به افراد آسیب دیده در هر سنی (از نوزاد تا بزرگسال) در زمینه های زیر کمک می کند:
کنترل درد
آمادگی برای جلوگیری از مشکلات آینده؛
التیام آسیب ها و ناتوانی ها (از درد کمر و گردن تا مشکلات رباط).
فیزیوتراپی در منزل تهران
فیزیوتراپی در منزل تهران یکی از خدمات حیاتی است که به افراد کمک می کند تا بهبودی بیماری هایشان را تسریع بخشند و بازگشت به فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرند. یکی از خدمات تخصصی ما در شهر تهران فیزیوتراپی در منزل می باشد که با ارائه خدمات حرفه ای فیزیوتراپی، به بیماران کمک می کنیم تا بهبودی سریع تری را تجربه کنند. فعالیت فیزیوتراپی ما شامل برنامه های تمرینی و درمانی اختصاصی برای هر بیمار، تجهیزات پزشکی حرفه ای و تیمی از فیزیوتراپیست های ماهر و با تجربه است که به همراه بیماران کار می کنند. این خدمات با هدف کمک به بازگشت به فعالیت های روزانه و بهبودی آنها طوری شخصی سازی شده است که برای هر بیمار در هر نوع حالتی برنامه ای جدا تدارک شده است.
اهمیت فیزیوتراپی
اهمیت این کار در بهبود عملکردهای از دست رفته افراد پس از جراحی، بیماری های عصبی و آسیب های ارتوپدی بسیار مهم است. امروزه با شیوع بالای بیماری های عصبی و آسیب های ناشی از کار سنگین، مراجعه به فیزیوتراپی نسبت به گذشته افزایش یافته است. یکی از عوامل مهم برای درمان فیزیوتراپی مراجعه به موقع است. فیزیوتراپی در مراحل اولیه بیماری از آسیب های بعدی جلوگیری و آن را درمان می کند.
هزینه فیزیوتراپی در منزل
هزینه فیزیوتراپی در منزل ممکن است به دلیل ارائه خدمات حرفه ای و شخصی سازی شده، نسبت به درمان های معمولی در کلینیک ها و مراکز درمانی بالاتر باشد. با این حال، با توجه به راحتی و امکاناتی که فیزیوتراپی در منزل فراهم می کند، ممکن است هزینه ها از جمله مسافت منزل بیمار تا شرکت در صورتی که نزدیک باشد، کاهش یابد. همچنین باید توجه داشت که هزینه های فیزیوتراپی در منزل بسته به نوع بیماری و شرایط بیمار متفاوت است و همیشه بهتر است با شرکت هایی که خدمات فیزیوتراپی در منزل ارائه می دهند، تماس گرفته و هزینه های مربوطه را پیش از شروع درمان مطالعه کنید.
فیزیوتراپی در منزل
هر فردی حداقل یک بار در زندگی خود درد مفاصل را تجربه یا احساس می کند.همچنین روش های مختلفی را برای درمان این درد امتحان کرده اند. در بین این روش های مختلف، فیزیوتراپی رایج ترین روش است که درمان ها و تجهیزات ویژه ای برای درمان این بیماری دارد.
بنابراین، با شیوع ویروس کرونا و تغییر محیط اجتماعی و افزایش ساعات کار، بسیاری از مردم زمان و فرصت کافی برای مراجعه به بیمارستان را ندارند یا به دلیل شیوع این بیماری از مراجعه به بیمارستان خودداری می کنند.
بسیاری از بیماران عروقی و ارتوپدی درد و سفتی شدیدی را تجربه می کنند که در صورت عدم نیاز به فیزیوتراپی، حرکت و استقلال آنها را مختل می کند. به همین دلیل، چنین افرادی ممکن است نیاز به ادامه درمان فیزیوتراپی داشته باشند. علاوه بر این، بیشتر بیماری ها باید به موقع درمان شود تا نتیجه خوبی بگیرید. این بدان معناست که اگر بیماران در این مدت نخواهند با فیزیوتراپی توانبخشی شوند، دوران نقاهت خوبی را از دست خواهند داد و ممکن است سال ها دچار محدودیت های حرکتی و مفصلی شوند. به همین دلیل این بیماران به دنبال راهی برای ادامه درمان خود هستند.
فواید فیزیوتراپی در منزل
اکثر مردم تمایلی به انجام فیزیوتراپی در خانه ندارند. این تردید ناشی از تغییر شرایط و مکان جلسات و محیط است. بسیاری نگران پیشرفت و بهبودی این شکل جدید فیزیوتراپی هستند. عده دیگری از افراد بر این باورند که داشتن فیزیوتراپی در محل کلینیک تاثیر بسزایی در بهبودی آنها دارد.
با این حال، تحقیقات نشان داده است افرادی که در جلسات فیزیوتراپی در خانه شرکت می کنند، نسبت به سایرین سرعت بهبودی سریع تری دارند. به همین دلیل فیزیوتراپی خانگی در جامعه بسیار رایج شده است و بسیاری از مراجعین این روش درمانی را ترجیح می دهند. بیماران دلایل مختلفی برای انتخاب این روش درمانی دارند که در زیر به مهمترین آنها اشاره شده است.
۱. احساس راحتی بیمار در منزل
یکی از مهمترین عوامل در بهبودی بیمار، احساسات و عواطف او پیرامون درمان است. کسانی که در جلسات درمانی خود احساس بهتری دارند، با تلاش و پیگیری بیشتر، نتایج بهتری از جلسات درمانی می گیرند. علاوه بر این، نگرش مثبت برای بهبودی ضروری است و نقش مهمی در پیشرفت بیمار دارد.
۲. صرفهجویی در هزینه
بسیاری از مراجعین فیزیوتراپی شرایط خاصی دارند که نیاز به استفاده از وسایل کمکی و پرستاران پیدا می کنند. در نتیجه این افراد هنگام مراجعه به کلینیک و بازگشت به خانه متحمل هزینه های قابل توجهی می شوند. در صورتی که فیزیوتراپی خانگی هزینه یا مشکل زیادی ندارد و درمانگر در جلسات درمانی بیمار در منزل شرکت می کند.
۳. ارائه برنامهریزی و انجام درمان اختصاصی و منحصربهفرد
با مراجعه به درمانگر و ترتیب جلسات در منزل، درمانگر می تواند یک برنامه درمانی خاص و منحصربفرد برای بیمار ایجاد کند و جلسات درمانی را طبق برنامه زمانی تعیین شده انجام دهد. این برنامه فرآیند درمان بیمار را در یک سیستم علمی و درمانی خاص ادغام می کند. درمانگر همچنین روش های درمانی بیمار خود را با استفاده از یک برنامه درمانی خاص توضیح می دهد.
۴. صرفهجویی در زمان
یکی از مشکلات اصلی انسان مدرن مدیریت زمان است. با افزایش ساعات کاری و زندگی پرمشغله، همه ما به دنبال راه هایی برای صرفه جویی در زمان هستیم. روند درمان و جلسات فیزیوتراپی در کلینیک از نظر زمانی بسیار ناهماهنگ است. از آنجایی که در طول جلسات درمانی باید زمان رفت و آمد ، زمان انتظار و زمان آمادگی برای مراجعه به کلینیک را محاسبه کنیم، برگزاری جلسات فیزیوتراپی در کلینیک برای افراد چندین ساعت طول می کشد. اگر جلسات فیزیوتراپی در خانه انجام شود، میتواند همه این موارد را کم کرد و به فرد اجازه داد تا با برنامه ریزی به بقیه کارهای خود هم برسد.
۵. حذف خطرات جانبی
با توجه به شرایط خاص بیمار و نیازهای ویژه او بنابراین احتمال آسیب در طول جابهجایی از کلینیک بالا است. مراجعه حضوری به کلینیک ممکن است با خطراتی مانند سقوط، شکستگی، ترافیک، آلودگی هوا همراه باشد و خستگی این خطرات می تواند آسیب جدی به بیمار و همراهانش وارد کند.
۶. همراهی خانواده در روند درمان
با داشتن یک درمانگر در منزل مددجو همه اعضای خانواده از روند بهبودی آگاه هستند و همراه با آنها این روند را تسریع می کند. اعضای خانواده نیز می توانند با شرکت در جلسه این روند را دنبال کنند.
۷. انتخاب آگاهانه درمانگر
عوامل پزشکی، فرهنگی و محیطی بر انتخاب یک متخصص مراقبت های بهداشتی تأثیر می گذارد. همه بیماران دوست دارند درمانگر خود را با دقت و بر اساس موقعیت خود انتخاب کنند. این آزادی انتخاب به زنان این امکان را می دهد که به درمان با زنان ادامه دهند و احساس راحتی کنند.
فیزیوتراپی در منزل توسط خانم
فیزیوتراپی در منزل یکی از خدماتی است که خانم ها میتوانند برای بهبود وضعیت فیزیکی خود استفاده کنند. این خدمت، با توجه به شرایط خانمها، به عنوان یک راه حل مناسب برای بازگشت به فعالیتهای روزمره پس از بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. خانمهایی که به دلیل شرایط خاص مانند بارداری، بعد از زایمان، افت کیفیت زندگی به دلیل بیماریهای عضلانی و اسکلتی و … دچار مشکلات فیزیکی شدهاند، با استفاده از خدمات فیزیوتراپی در منزل، میتوانند با تمرینات مختلفی که برای آنها طراحی شده است، عضلات و اسکلت خود را تقویت کرده و به بهبودی و بازگشت به فعالیتهای روزانه خود کمک کنند.
چند نکته کارآمد درمورد جلسه فیزیوتراپی در منزل
۱. فراهم کردن شرایط مناسب قبل از جلسه درمان
جلسات فیزیوتراپی در منزل با وقت و برنامه ریزی قبلی انجام می شود. برای استفاده بهینه از زمان در نظر گرفته شده لازم است قبل از جلسه شرایط مناسبی فراهم شود. شرایط متداول جلسات فیزیوتراپی شامل ارائه تهویه کافی، آماده سازی بیمار، اعم از جسمی و روحی، دسترسی به تجهیزات پزشکی و فراهم کردن یک محیط باز برای پزشکان در خانه است. اگر شرایط آماده نباشد، زمان درمان از بین می رود و عدم هماهنگی با پزشک وجود دارد.
۲. یادداشت کردن توصیهها و تمرینات درمانگر
یکی از بهترین راهها برای درمانگر این است که آن را در یک دفترچه یادداشت کند. به این ترتیب تمام نکات و تمرینات فوق را حفظ و رعایت خواهید کرد. رعایت این توصیه ها و انجام تمرینات توصیه شده باعث افزایش چشمگیر سرعت بهبودی بیمار می شود.
۳. همراهی کردن خانواده در زمان جلسه درمان
حضور اعضای خانواده در طول جلسه درمان و همراهی و کمک به درمانگر، بیماران را تشویق می کند تا با درمانگر همکاری بیشتری داشته باشند. همچنین بسیاری از تمرینات فیزیوتراپی در شرایط سنگین و سخت انجام می شود که با ورود دستیار درمانی می توان این تمرینات را انجام داد.
۴. آماده کردن مدارک پزشکی برای اولین جلسه ارزیابی
اولین جلسه درمانی یکی از مهم ترین جلسات است. در این جلسه با ارزیابی و بررسی سوابق پزشکی (این طرح درمانی در زمان مشخصی تعیین می شود) برنامه درمانی بیمار مشخص می شود. برای تعیین بهترین برنامه درمانی، درمانگر باید اطلاعات کاملی از تمام سوابق پزشکی و تاریخچه پزشکی آنها داشته باشد.
۵. استفاده نکردن از روشهای غیرعلمی برای درمان
متأسفانه یکی از رایج ترین اشتباهات مشتریان استفاده از روش های غیرحرفه ای برای رسیدن به بهبودی است. این روش های غیر علمی آسیب های جسمی و روحی زیادی به آنها وارد می کند. برای انجام درمان باید با پزشک و درمانگر خود هماهنگ شده و در صورت داشتن مجوز اقدام کنید. امروزه تبلیغات زیادی در مورد روش های غیرحرفه ای وجود دارد که باعث سردرگمی بیماران می شود. با این تبلیغات، مردم به سختی می توانند درمان درست را از روش نادرست تشخیص دهند.
۶. مراجعه نکردن به مراکز و درمانگران فاقد اعتبار
یکی از مشکلات اساسی که باعث آسیب های جبران ناپذیر به بیماران می شود، برخورد با افراد غیرحرفه ای بدون اعتبار قانونی است. این افراد بدون داشتن سطح لازم و مجوز از سازمان نظام پزشکی به ویزیت مراجعین می پردازند. متاسفانه بسیاری از بیماران به دلیل اشتباهات فراوان در این افراد مبتلا می شوند. شما می توانید با همکاری با مراکز شناخته شده ای مانند خدمات پرستاری ارسطو با مشاهده رزومه و کارت سیستم پزشکی درمانی آن ها با خیال راحت انواع خدمات خود از جمله تزریقات در منزل، اجاره دستگاه اکسیژن ساز، درمان زخم بستر در منزل و… استفاده کنید بدون آن که آسیبی به بیمار شما وارد شود.
سخن آخر
فیزیوتراپی یک حرفه درمانی آنلاین است که اصول بیومکانیک یا حرکت بدن، درمان دستی، ورزش درمانی و الکتروتراپی را برای کمک به بهبودی، حفظ و افزایش تحرک بدنی با استفاده از قدرت و عملکرد خود ترکیب می کند. گاهی اوقات فیزیوتراپی برای کمک به بیماران در خانه انجام می شود.
فیزیوتراپیست بهتر می تواند به بیمار کمک کند تا تحرک خود را به دست آورد. آنها درک بهتری از نحوه عملکرد بدن به دست می آورند و مهارت های بالینی را برای ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری می آموزند.
فیزیوتراپیست ها می توانند به افراد در بهبود آسیب ها و ناتوانی ها، از کمردرد، گردن درد و زانو درد گرفته تا مشکلات رباط کمک کنند.
فیزیوتراپی در منزل همچنین می تواند به درمان بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون، سکته مغزی، سکته مغزی، ام اس و فلج مغزی کمک کند. علاوه بر این، آن ها می توانند دردهای مزمن و مشکلات عمده را در منزل و با کارکردهای اصولی درمان کنند.